Boekingscentrales


bus.personalpages.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
-
Gerelateerd
 • Schoonste bus van Nederland rijdt in Stadsregio Arnhem-Nij..
  ARNHEM/NIJMEGEN - De schoonste bussen van Nederland rijden in de Stadsregio Arnhem-Nijmegen. Dat blijkt uit onderzoek naar de CO2-uitstoot per reizigerskilometer onder alle OV-concessies in Nederland door bureau Balancia, in opdracht van het Kennisplatform Verkeer en Vervoer.
 • West stuurt parkeerders naar de A10
  De plannen zijn gebaseerd op 'het ringparkeren', waarbij mensen hun auto bij de ringweg A10 neerzetten en met de fiets of bus naar huis reizen. Het ...
 • Bus en vuilkar niet door Stoktevijver
  ZOMERGEM - Op 17 september starten de grote werken in Stoktevijver en gaat de straat dicht. Een week eerder, vanaf maandag 10 september volgen De Lijn en de vuilkar al een andere route. Voor de afvalophaling zijn er drie verzamelpunten: voor de brug (kruispunt Hoekstraat-Stoktevijver), de Trekweg langs De Lieve en het Verkavelingsbaantje voorbij het laatste huis in Zomergem. Naast nutswerken en de sanering van het afvalwater, komt er ook een fietspad tussen het Schipdonkkanaal en Stuiver. Het verkeer met Eeklo wordt omgelegd via Oostwinkel. Het verkeer met Waarschoot moet omrijden via Korteboeken en Bekestraat.
 • Busvervoer naar Griffelrock
  BORNEM - Wie op 17 april naar het seniorenfestival Griffelrock in het Sportpaleis in Antwerpen gaat, kan voor 3 euro met een speciale busdienst van de gemeente ter plaatse geraken. Op Griffelrock treden onder andere Luc Appermont, Rob De Nijs en Free Souffriau op. De bus vertrekt op 9 uur aan het station van Bornem en stopt in de voormiddag eerst nog aan het Antwerpse foto-, diamant- en modemuseum. Daar kan je gratis naar de tentoonstelling vooraleer de bus doorrijdt naar het Sportpaleis. (hva)
 • Oad-spullen geveild: van oude bus tot Ajax-shirts
  De inboedel van de failliete reisorganisatie Oad gaat woensdag onder de hamer.
 • VDL Bus bouwt bussen voor Finland
  Friesch Dagblad
 • Bus met schoolkinderen ingereden op tractor in Sint-Gillis..
  (Belga) In het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas is een bus met schoolkinderen donderdagavond ingereden op een tractor. De chauffeur van de bus en de begeleider raakten zwaargewond, zegt burgemeester Remi Audenaert van Sint-Gillis-Waas.
Boekingscentrales
Bus Idee
Touringcarbedrijven noord holland
http://www.bus-idee.nl/noordhollandtouringcarbedrijven.htm

Allebedrijveninheerhugowaard
Touringcar boekingscentrale bv, winkel - openingstijden & betalingswijze touringcar boekingscentrale bv. openingstijden & betalingswijze touringcar boekingscentrale bv in winkel - door de grote diversiteit in voertuigen heeft de touringcar boekingscentrale altijd de touringcar die u zoekt! luxe touringcars voor 19 t/m 89 personen..
http://www.allebedrijveninheerhugowaard.nl/auto-en-vervoer/touringcarbedrijven/winkel/touringcar-boekingscentrale-bv

Alpinlodges
Boekingscentrale - alpinlodges
http://www.alpinlodges.com/nl/alpinlodges-kuehtai/contact/boekingscentrale

Uw Adres - Touringcar boekingscentrale b.v
- touringcar en busverhuur castricum noord-holland | uw-adres. : informatie over bedrijven. zoeken naar informatie over een groot aantal nederlandse bedrijven.
http://www.uw-adres.nl/touringcar-en-busverhuur-castricum-04855f0800.html

Cjt - Cjt boekingscentrale
Cjt boekingscentrale, de centrale plaats op het net voor het vlaamse jeugdwerk op zoek naar een kamp- of weekendplaats.
http://www.cjt.be/boekingscentrale/fiche.aspx?guid=e07113b1-dabf-488d-a345-3698070cef19

Omroepbrabant
Omroep brabant: buurtbewoner hoogerheide probeert bijeenkomst boekingscentrale te stoppen: 'het is pure oplichting'. hoogerheide - paul broekhuis uit hoogerheide stond raar te kijken toen hij een brief in de bus kreeg waarin te lezen was dat hij een vouwfiets had gewonnen. deze kan hij maandag 26 februari ophalen in het mfc kloosterhof in hoogerheide, samen met een gratis kopje koffie.
http://www.omroepbrabant.nl/?news/1887591483/Buurtbewoner+Hoogerheide+probeert+bijeenkomst+Boekingscentrale+te+stoppen+Het+is+pure+oplichting.aspx

Touringcarboekingscentrale - Touringcarboekingscentrale - voordelige bushuur!
Bij de touringcarboekingscentrale kunt u terecht voor het vervoer van uw groep, van kleine tot grote groepen, wij bieden u een scherp tarief!
http://www.touringcarboekingscentrale.nl

Bus
Boekingscentrales | bus, je vindt het hier!
http://bus.barna.nl/boekingscentrales.htm

Forum
Tros radar » toon onderwerp - vraag over boekingscentrale postbus 166 7580 ad losser
http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=13268

Busboekingscentrale - Tls - boekingscentrale
Tls - boekingscentrale taxi, touringcar & bus
http://www.busboekingscentrale.nl

Er staan 10 links op deze pagina.
Privacybeleid